Είμαστε πιστοποιημένοι - λένε για μας

AegeanCuisine

Μέλος του δικτύου "Aegean Cuisine"

Η πρωτοβουλία AegeanCuisine, είναι ένα σύστημα μελών-επιχειρήσεων των νησιών του Νοτίου Αιγαίου οι οποίες επιθυμούν και υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες αιγαιοπελαγίτικο συναίσθημα και εμπειρία. Γεννήθηκε με σκοπό την αξιοποίηση της ιδιαίτερα πλούσιας αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας, προς όφελος της ανάδειξης και προβολής των τοπικά παραγόμενων προϊόντων, ιδιαίτερα δε των κρασιών, αλλά και της δημιουργίας και προώθησης του θεματικού τουρισμού των νησιών μας.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.aegeancuisine.com

 

 

 greekwineresto  Μέλος του δικτύου «ΕλλΟινικό Εστιατόριο»

 Στο Δίκτυο εστιατορίων «ΕλλΟινικό Εστιατόριο» θα βρείτε εστιατόρια της Ελλάδας και του εξωτερικού που υποστηρίζουν, τιμούν και σέβονται το εμφιαλωμένο ελληνικό κρασί, διαθέτοντας επαρκή έως εξαιρετική λίστα κρασιών.

Τα εστιατόρια–μέλη του Δικτύου φέρουν το σήμα του, που πιστοποιεί τη συμμετοχή τους σε αυτό. Διακρίνονται έτσι εύκολα από τα υπόλοιπα, εξυπηρετώντας όσους αναζητούν το καλό ελληνικό κρασί, σε έναν από τους πλέον φυσικούς χώρους του, το εστιατόριο.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.greekwineresto.com/

 

 

tripadvisorΔιάκριση από τον παγκόσμιο ταξιδιωτικό οργανισμό "Trip Advisor" 

tripadvisor1      

(Το TripAdvisor είναι στην ευχάριστη θέση να αναγνωρίσει Ενάλιον με το Πιστοποιητικό Αριστείας 2013

Αυτό το βραβείο, το οποίο σας τοποθετεί στo 10% του συνόλου των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο για το TripAdvisor, δίνεται σε επιχειρήσεις που κερδίζουν συνεχώς υψηλές βαθμολογίες από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor).